Zwanger en Mama

De cursus ZWANGER en MAMA is voor alle zwangere vrouwen die zich in kleine groepjes, goed willen voorbereiden op hun bevalling en willen werken aan het herstel na de bevalling. De docenten zijn therapeuten die ruime ervaring hebben met het geven van cursussen en het pre- en postnataal begeleiden van vrouwen.

 

 

Opzet en Kosten:

ZWANGER en MAMA wordt gegeven in kleine groepen. De cursus is opgedeeld in 3 delen, maar elk onderdeel kan ook afzonderlijk gevolg worden.

Wij maken gebruik van een schriftelijke intake voor deel 2, zodat eventuele bijzonderheden rondom zwangerschap en/of eerdere bevalling voor aanvang bij ons bekend zijn.

Bij elk onderdeel hoort achtergrond informatie dat je van ons krijgt na de laatste bijeenkomst van dat onderdeel.

 

 

Cursusdeel Zwanger en Mama kosten
   
deel 1: Houding en Ontspanning €     65,00
deel 2: Fit en Zwanger €   140,00
deel 3: Fit en Mama €   100,00 
         : vervolg na Fit en Mama dmv losse lessen €     14,00 
   
  • Zwanger en Mama wordt voor aanvang voldaan. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname/factuur, die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

 

 

Vergoeding:
De meeste zorgverzekeraars vergoeden een zwangerschapscursus/begeleiding, maar om zekerheid te hebben over de hoogte van de eventuele vergoeding is het goed om zelf contact op te nemen met je zorgverzekeraar. 
ZWANGER EN MAMA is niet aangesloten bij een beroepsvereniging.

Docenten zijn aangesloten bij hun beroepsvereniging. Bij contact met je zorgverzekeraar kunnen de volgende gegevens van belang zijn:
Docent: Mw. Drs. A.C.H.P. Burgmans (fysiotherapeut), AGB-code zorgverlener: 04-121163, AGB-code praktijk: 04-24233, BIG-nummer: 59038553704

Docent: Mw. N.N. van der Velden (oefentherapeut mensendieck), AGB-code zorgverlener: 07-169100, AGB-code praktijk: 07-09850

 

Type consult: zwangerschap gerelateerde gezondheidscursus


Houding en ontspanning

Start vanaf ongeveer 15 weken!

 

 

Fit en zwanger

Start vanaf ongeveer 28 weken!

 

 

Fit en mama

Start minimaal 4 weken na de bevalling, altijd na overleg!

 

 


NIEUWE LOCATIE IN VELDHOVEN PER OKTOBER 2023 !!  DE CURSUS ZWANGER EN MAMA START VANAF 3 OKTOBER IN D´OUW SCHOOL OUDE KERKSTRAAT 18 in VELDHOVEN

Meer nieuws